De mooiste dag van je leven zou als een film aan je voorbij kunnen gaan. Jullie dag is een speciaal moment. Toch mis je vaak een aantal details van deze dag, die wel op film ‘gevangen’ kunnen worden.
Een trouwfilm is de beste manier om de mooiste momenten en emoties van jullie trouwfeest in beeld te brengen. Laat hem daarom vastleggen op film zodat je de sfeer in lengte van dagen kunt herbeleven.
VRD Drunen hanteert geen pakketprijzen. Afhankelijk van jullie wensen en filmstijl ontvangen jullie een offerte die zeer concurrerend is. Daardoor weten jullie van te voren precies wat de kosten zijn voor jullie bruiloftsfilm of -clip.

Adrie heeft voor onze bruiloft de videografie verzorgd. Vanaf het begin, het ophalen van de bruid, tot aan het einde van het feest, is hij aanwezig geweest. Waardoor op de video (die al enkele dagen later klaar was) er een mooi totaalbeeld van de gehele dag ontstond. Keurig netjes afgemonteerd tot een prachtige video van +- 1.15 uur, in goede kwaliteit, met her en daar een leuke edit erin.
Een mooie video waar we nog heel vaak met veel plezier naar terug kunnen kijken.

Nick Verkaart

Samen met jullie ga ik graag in overleg om de wensen en de mogelijkheden te verkennen.

trouwen
Op gepaste afstand om intieme momenten te kunnen ‘schieten’.